informatie

Over raakt

Ben je moe?
Doen je spieren pijn?
Zit je niet lekker in je vel?
Dan is er niets fijner dan een massage. Vanuit rust en ontspanning sterker worden. 

Iedereen loopt spanningen op, maar hoe laat je ze weer los?  Op welke manier kun je bijdragen aan een beter welbevinden in allerlei verschillende situaties?  

Deze vraag hield me in eerste instantie vooral bezig rond de zorg voor ons (pleeg)kinderen, waardoor ik besloot een cursus kindermassage te volgen. 

Ik merkte dat aanraking zo’n grote kracht heeft en was verwonderd over het effect hiervan op lichaam en geest. Door te masseren wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld. Aanraking is erg belangrijk om je goed te voelen (of te blijven voelen). Aanraking/massage ontspant, je maakt hormonen aan waar je blij van wordt, en het haalt je uit het hoofd en in het lichaam. Het maakte dat ik de smaak te pakken had en meer wilde leren, de opleiding Sportmassage volgde.  En sindsdien ben ik me blijven ontwikkelen en nog steeds hongerig naar meer. 

Ik ben Johanna Klooster, getrouwd en (pleeg-)moeder van 3 prachtige kinderen.  Sinds oktober 2018 heb ik een praktijk in Wijnjewoude en heb ik al veel mensen mogen helpen met een stuk ‘ontspanning’.  Eerst deed ik dat naast mijn werk als welzijnswerker ouderenzorg en de laatste paar jaar als woonbegeleider bij mensen met een verstandelijke beperking. Na 3,5 jaar gecombineerd te hebben gewerkt in banen waar het allemaal draait om welzijn heb ik de knoop doorgehakt en besloten me volledig te richten op het mooie massagevak. 

Ik hoop u/jou te mogen ontmoeten in een ontspannen en gemoedelijke sfeer in mijn praktijk aan huis in Wijnjewoude. 

Massage RAAKT je,
Massage helpt je vooruit!

Een hartelijke groet, 

Johanna Klooster,